Pentru ca vrem sa te bucuri neincetat de bijuteriile tale JOYERIA, iti oferim in continuare cateva sfaturi de care sa tii cont:

SPORTUL SI BIJUTERIILE TALE
Noua ne place sportul si te incurajam sa il practici, insa bijuteriile tale prefera sa stea de-o parte…si aceasta pentru ca isi pierd stralucirea la contactul cu transpiratia, apa cu clor din bazinele de inot si cu cea sarata a marii.

CASA SI BIJUTERIILE TALE
E minunat sa traiesti intr-un mediu curat si bijuteriilor le place la nebunie acest lucru, insa nu le face absolut deloc bine sa participe activ la curatenie. Solutiile de curatare, substantele chimice continute de acestea, precum si solutia pentru spalat vase matuieste bijuteriile, dandu-le un aspect sters.

PASTRAREA BIJUTERIILOR
Bijuteriile sunt rasfatate cat sunt la noi si le place sa fie in continuare, asa ca te invitam sa le pastrezi in cutii, saculeti speciali sau oriunde crezi ca le e mai bine si nu stau inghesuite, amestecate sau uitate. Eviti astfel sa se incurce intre ele sau sa se zgarie.

 

SOCURILE SI BIJUTERIILE
Socurile mecanice aplicate bijuteriilor pot duce la distrugerea fizica a acestora, deformandu-le si/sau modificandu-le aspectul. Bijuteriile adora surprizele placute…asa ca iti dorim sa ai parte de cat mai multe (si bijuterii si surprize) si ele sa iti fie alaturi.


PARFUMUL SI BIJUTERIILE
Bijuteriilor le place sa fie „asortate” cu un parfum special si sunt nerabdatoare sa le porti, insa ai mare grija sa le pui doar dupa ce ai pulverizat parfumul sau dupa ce te-ai dat cu lotiune de corp, ori fond de ten.

Te sfatuim sa nu incerci sa repari acasa o piesa zgariata sau sa o cureti cu solutii improvizate, ci sa te adresezi unui bijutier sau sa folosesti kit’uri de curatare specifice. Nerespectarea unuia sau a mai multor aspecte din cele mentionate mai sus duce la pierderea garantiei si la daunarea bijuteriei tale.