GARANTIA JOYERIA

Fiecare bijuterie JOYERIA este insotita de un Certificat de Garantie si factura sau bon fiscal.
Oferim o 
garantie de 12 luni pentru eventualele defecte de fabricatie ale bijuteriilor comercializate.

Garantia JOYERIA nu acopera defectele cauzate de utilizarea sau ingrijirea necorespunzatoare a bijuteriei precum: zgarieturi, deformari/socuri mecanice, expunere la foc, pierderea, desprinderea si/sau spargerea pietrelor, etc.

Ne dorim sa te bucuri neincetat de bijuteriile JOYERIA! Asa ca te rugam sa verifici sfaturile noastre pentru intretinerea bijuteriilor, disponibile aici.

AUTENTICITATEA BIJUTERIILOR JOYERIA

Bijuteriile JOYERIA pot fi recunoscute prin certificatul de garantie emis cu datele companiei, continand toate informatiile despre produs.

Bijuteriile din aur sunt stantate cu titlul metalului pretios (marca de titlu), respectiv 375 pentru aurul de 9K, 585 pentru aurul de 14K si 750 pentru aurul de 18K, cele din argint cu titlul 925 si cu marca de responsabilitate, conform reglementarilor legale.

Bijuteriile din aur si/sau argint ce cantaresc mai mult de 2.00 grame sunt stantate cu marca de stat sau marca de echivalenta, conform reglemantarilor legale in vigoare.

Diamantele sunt insotite de certificate de calitate, care precizeaza greutatea (exprimata in carate), claritatea, culoarea si taietura pietrelor.